SBIO+BIS=?

Reading Time: 2 minutes

Sammenslåingen mellom SBIO og BIS har offisielt fått navnet BISO! Navnet ble annonsert under dagens generalforsamling på BI.

Det har lenge vært snakk om den mystiske sammenslåingen til SBIO og BIS, og hva det egentlig vil ha å si for studenter og generelt for skolen.

Likt for alle

Bakgrunnen for sammenslåingen er at det lenge har vært et ønske om å samle alle utvalgene til en stor organisasjon slik at studentene på hele BI får samme alternativer på sitt campus.

– Siden det er ett BI burde det også være en studentorganisasjon. Vi var nå klare for å gjøre denne forandringen, sier Ane Heimdal fra SBIO.

BISO: Under den nye logoen til studentorganisasjonen BISO stod det “Dare to be more than a student”

Hun kan fortelle at denne ideen har vært en samtaleemnet siden 2004 når det ble bestemt at alle campusene i Oslo ble satt sammen til ett her på Nydalen. Det var først i 2012 at diskusjonen om én studentorganisasjon kom på bordet.

En ny epoke

Først i våres ble det bestemt at sammenslåingen ville skje, etter at det ble gått igjennom en rekke dokumenter for første gang. BISO vil bestå av en nasjonal ledelse, som vil ha en sentral rolle innenfor det administrative og strategiske i forhold til lederposisjonene. I tillegg vil det være lokale ledelser som vil fungere likt som i dag, men må rapportere til den nasjonale ledelsen.

Hva kan studentene forvente av de nye forandringene?

– Det vil ikke bli mange store forandringer i den daglige driften på de forskjellige campusene. Men vi ønsker at sammenslåingen vil hjelpe oss med å ta synergiene fra alle campuser til en forent organisasjon, avslutter Heimdal.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!