Lesetips fra Biblioteket

Reading Time: 2 minutes

Biblioteket på BI Nydalen er en flott ressurs for oss studenter. I samarbeid med biblioteket vil INSIDE regelmessig servere lesetips og bokanmeldelser for BI-studenten. I denne første utgaven serverer biblioteket deg med en rekke lesetips.

Først ut er en tidsskriftartikkel skrevet av to BI-ansatte. Interesserer du deg for selvledelse er dette høyaktuelt:

Karlsen & Berg (2018). Selvledelse og superledelse : Å nå personlige og organisatoriske mål gjennom tillit, involvering og ansvar. Magma, (2), 68-76. Trykk her for å lese.

Jan Kjetil Arnulf, som er professor på Institutt for ledelse og organisasjon, har skrevet bok om ledelse:

Illustrasjon: Universitetsforlaget

Arnulf, J.K. (2018). En kultur kalt ledelse : Om ledelse på tvers av tid og sted. Oslo: Universitetsforl. Trykk her for å låne boken.

“Boken for alle som leder på tvers aldersgrupper, faggrenser, av nasjonale kulturer eller andre skillelinjer for å forstå kulturen vi kaller ledelse.”

For den musikkinteresserte har Audun Molde, som er førstelektor II på Institutt for kommunikasjon og kultur, nylig gitt ut en bok om popens historie. Boken forteller om historien, personene og musikken, alt fra den populære sjangeren.

Illustrasjon: Cappelen Damm Forlag

Molde, A. (2018). Pop : En historie. Oslo: Cappelen Damm. Trykk her for å låne boken.

Ole Gjems-Onstad, som er professor II på Institutt for rettsvitenskap og styring, har skrevet bok om menneskerettigheter og hva som skjuler seg bak etikken i dette. Boken er svært informativ og aktuell for alle som interesserer seg for feltet.

Illustrasjon: Cappelen Damm Forlag

Gjems-Onstad, O. (2018). Menneskerettigheter : En verden uten helvete. Oslo: Cappelen Damm akademisk. Trykk her for å låne boken.

 Vil du se flere tips til skjønnlitteratur fra BI Bilioteket? Sjekk ut deres bruker på Pinterest her.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!