Jalph Lauren åpner butikk på campus

Reading Time: 2 minutes
Glade lakser. Her kledd i keeg Jalph Lauren. Foto: Snitzlieber3000

Den velkjente merkevaren Jalph Lauren er nå lansert som arvtakeren til bokbutikkens gamle lokaler på campus.

Den gode nyheten ble annonsert i går under en fullsatt pressekonferanse i hovedsalen Finn Øien.

Merket er allerede godt kjent ved handelshøyskolen og bæres stolt på mange av studentenes bryst.

Studentene Carsten og Preben. Her kledd i Jalph Lauren. Foto: Snitzlieber3000

– Dette var på tide, sier BI-student Carsten Von Prippen. Han er godt kjent med merkevaren og har allerede satt opp telt foran lokalene for å sikre seg de beste tilbudene ved åpningen i August. – Ralphy (Jalph Lauren; Red.anm.) representerer god kvalitet for pengene, og passer godt til den jevne studentens budsjett, fortsetter CC.

Han får støtte av medstudent og Jalph Lauren-entusiast Preben Stang Løwenskjold, som kontant legger til:

– Dette er det viktigste som har skjedd akademia på lang tid. Endelig får BI-studenter mulighet til å møte korrekt antrukket på skolen selv om au-pairen har glemt å presse Ralph-skjorten.

På den samme pressekonferansen ble Jalph Lauren også annonsert som offisiell konfeksjonpartner med høyskolen.

– Vi skal samarbeide om å produsere proper bekledning og generell konfeksjon, alt skreddersydd etter våre studenters behov, forteller en representant fra en kommunikasjonavdeling.

Under pressekonferansen ble det også gjort klart at samarbeidet i vesentlig grad vil løfte studiekvaliteten på høyskolen.

– En lett tilgjengelig forhandler av konfeksjon på campus vil gjøre at våre studenter kler seg bedre, noe som vil heve trynefaktoren og dermed også øke karaktersnittet. Dette vil utvilsomt være mer effektivt for utdanningen enn en bokhandel, proklamerte en ivrig foreleser som satt i salen.

Latteren, pengene og lillefingeren sitter løst når det diskuteres konfeksjon mellom de to studentene. Foto: Snitzlieber3000

Derimot var det ikke alle i publikum like imponerte. Før pressekonferansen hadde det gått rykter om at det var Jalph Laurens premiummerke, ved navn “Purrple Label”, som skulle selges i butikken. Under lansering av konseptet ble det derimot kjent at “Polo by Jalph Lauren” var merket som skulle selges i butikken på campus.

– Selv kjøper jeg alltid kun “Purrple Label” fra Jalph Lauren. Alt annet vil være som å traske rundt i et lappeteppe med champagneflekker på lesesalen – det utgår så aldeles kraftig, uttaler en student etter at det ble åpnet for spørsmål.

 

Denne artikkelen presenterer ikke fakta. Aprilsnarr.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!