Gunnar has left the building

Reading Time: 1 minute
Illustrasjon: Anita Othilie Fjeld

Etter flerfoldige uker som fast inventar på campus Nydalen, har skjæren Gunnar endelig kommet seg ut i det fri igjen.

Gladnyheten ble meldt av Tommy Lars Wensås fra BI Facility, som på mail til INSIDE skriver at de greide å få lurt fuglen ut til slutt, etter flerfoldige forsøk.

Har du ikke fått med deg bakgrunnen om skjæren? Les hele saken vi skrev om Gunnar her.

Siden fuglen først ble sett inne i bygget har administrasjonen prøvd å få den ut igjen. En rekke tiltak ble satt igang siden før påske, men Gunnar viste seg lite villig til å forlate sitt nye hjem. Denne uken fikk han dog frisk luft under vingene igjen og lever forhåpentligvis godt tilbake i sitt naturlige habitat.

Hva gjorde at Gunnar nå plutselig var villig til å sjekke ut av Campus Nydalen? Vel, INSIDE har fått ubekreftede rapporter om at Gunnar var blitt traumatisert av det økende antallet Douchebags-sekker på BI-studentene. Dermed måtte fuglen se seg nødt til å fly.

 

Vær den første til å kommentere

Svar

Din e-post vil ikke publiseres