BI-studenter på jobb i Iran

Reading Time: 2 minutes
Studentene fra BI. Foto: Privat

International Business Project er et studentdrevet prosjekt i samarbeid med Innovasjon Norge, NTNU, NHH og BI. Fire studenter fra hvert av universitetene blir rekruttert til å utforske og definere særskilte markedsmuligheter for norske bedrifter i utviklingsland. Den endelige rapporten som blir skrevet vil bli gitt til norske selskaper som er interessert i å etablere fotfeste i prosjektlandet – Iran. De fire studentene som representerer BI er: Bojan Celise Farag, Lorelei Wong, Maggie Yang og Arianit Pllana.

Politiske urligheter
Store politiske protester og uroligheter i Iran ved juletider i fjor skapte vanskeligheter med å sende alle de 12 håndplukkede studentene på tur. Til tross for dette startet fem medlemmer av IBP Iran-teamet det nye året med å reise til Teheran.
Gjennom møter med forskjellige bedrifter og konsulentfirmaer i Iran bidro studentene til å forsterke rapporten, og gi verdi til markedsundersøkelsen Iran-teamet har arbeidet med i nærmere ni måneder.

– International Business prosjektet var krevende, men samtidig utrolig givende, sier Arianit Pllana, som er finansstudent ved BI.

Azadi Tower i Teheran. Foto: Arianit Pllana

Varierte opplevelser
På besøket møtte de fem medlemmene fra IBP alt fra eldgamle persiske tradisjoner til det moderne Iran. I tillegg til naturskjønne høydepunkter og naturskatter, var det menneskene som etterlot et dypt, varig inntrykk: åpne, varme og vennlige, og alltid klare til å ta imot utenlandske gjester. Årets team fra IBP opplevde en spennende og flott kultur, og hyggelige møter med den nysgjerrige og vennlige lokalbefolkningen.

Om du vil vite mer om IBP, besøk deres hjemmeside http://www.ib.no/ 

Vær den første til å kommentere

Svar

Din e-post vil ikke publiseres