Nyheter
SiO tror podkast kan hjelpe deg til en Astudentskipnaden Oslo og Akershus har lansert podkast for å få studentene gjennom eksamensstresset.

SiO tror podkast kan hjelpe deg til en A

SiO har lansert sin egen podkast for å hjelpe deg med å takle eksamensnervene

Nyheter


22.11.2016 kl: 13:40


Eksamenstiden nærmer seg og tradisjonen tro går flere studenter inn i stressmodus. Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus har lansert sin egen podkast for å hjelpe studentene gjennom prestasjonsmånedene november og desember.

– Programleder for podkastene er SiOs Magnar Alain Hauge. SiO-ekspertene og programleder satt tett på hverandre og den gode stemningen høres i resultatet, som vi er godt fornøyd med, sier Gunn Kirsti Løkka i Markedsavdelingen i SiO.

Temaene podkasten tar opp er blant annet kaoskontroll, motivasjon, stressmestring, kosthold og søvn.

Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus har naturlig nok ikke vært i besittelse av et eget lydisolert innspillingsrom, så et av SiO sine stillerom ble løsningen.

– Det er gøy å kunne få til podkast med interne krefter og ressurser på denne måten og komme inn på topplisten over antall nedlastinger, sier Gunn Kirsti Løkka.

 


Delta i debatten

Stiftet i 1966 av Einar Corneliussen. INSIDE er en studentavis for og av studenter generelt og BI-studenter spesielt. Avisen eies av SBIO. INSIDE har en egen administrasjon og redaksjon, uavhengig av eier.

Ansvarlig redaktør

Audun Foyn

Daglig leder

Audun Foyn

Frontsjef

-

Post- og besøksadresse:

Nydalsveien 37
0484 Oslo
Org.nr: 990 691 843

Annonsering
Ledige stillinger

Tips oss

post@inside24.no

Innlegg

debatt@inside24.noINSIDE arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Avisen har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Studentavisen Inside as.