Karriereprofil
Motebevisste mennFoto: Didrik Skodje

Motebevisste menn

Livsstilsselskapet «My Alter Ego» gjorde BI-student Christian Berger (25) og Kingsley Dankwah (26) sin hobby og interesse til business. Formålet var å bevisstgjøre den moteglade nordmannen gjennom inspirerende bilder og spennende nye merker.

Karriereprofil


04.02.2014 kl: 6:00


Guttene var midt i veiskillet mellom endt treårig utdanning og veien videre. Interessen for mote og stil var til stede, og etter et besøk på motemessen Pitti Uomo i Firenze, besluttet de å satse på deres felles lidenskap. Første steget var en bildeblogg hvor inspirerende bilder ble delt, videre ble de et fullverdig agentur med eget vinmerke, for så å starte eget nettbasert magasin.

– Vi gjorde vår hobby og interesse til business da dette kun var en side hvor det ble lagt ut veldig fine og inspirerende bilder, sier Christian.Han forteller videre om at de ønsket at noe mer skulle skje og det skulle gi noe mer enn likes og ikke-innbringende viralitet i sosiale medier.

Agenturet utvikler seg
Etter turen til Firenze hadde guttene fått god kontakt med flere merker som ønsket å samarbeide med dem. Et av de første merkene som My Alter Ego representerte var klokkemerket Daniel Wellington, og det kan i stor grad sies at det er takket være disse guttene at merket er blitt så kjent som det er i dag. Videre har de inngått avtaler med flere spennende eksklusive kvalitetsmerker som blant annet italienske Mark/Giusti, portugisiske Dielmar og britiske Halcyon Days.

– Vi satte i gang med en gang vi kom hjem, og satset alt med store ambisjoner om å erobre Norge med klassiske, stilrene kvalitetsmerker. My Alter Ego skal være noe spennende, noe interessant, som alle ønsker å se til for inspirasjon, forteller Kingsley.

(SAKEN FORTSETTER UNDER BILDET)

Foto: Didrik Skodje

Foto: Didrik Skodje

My Alter Ego har videre utviklet seg til å ha et eget vinmerke, laget på druer fra sør i Italia, samt å være et fullverdig motemagasin for menn. Magasinet skal ta for seg inspirerende personligheter, og bevisstgjøre den moteglade mannen overfor de mulighetene som eksisterer. Prosjektene er mange og fortsatt under utvikling, og guttene står for alt selv med unntak av en hjelpende hånd fra en knippe likesinnede mennesker.

Utdanning og jobb
Christian har en bachelor i økonomi og administrasjon fra Handelshøyskolen BI i Oslo og Kingsley har en bachelor i Ingeniørfag fra Høyskolen i Oslo og Akershus. Sammen eier de My Alter Ego, og driver selskapet med stor vigør. Ved siden av dette jobber Christian fulltid i Fredensborg Eiendomsselskap, og han benytter seg stadig av kunnskapen fra skolebenken i sine to jobber. Kingsley jobber derimot som selger og modell, i påvente av masterstudie til høsten. Christian som økonomistudent forteller videre om hvordan han tilegnet seg kunnskapen han har.

– Jeg har lært mye nyttig om salg igjennom erfaring fra næringslivet. Dette er noe jeg tar med meg i alt jeg gjør. Videre vil jeg si at det økonomiske perspektivet jeg tilegnet meg på skolebenken var en stor pådriver for at vi valgte å gjøre vår interesse for mote til en business, avslutter Christian.


Delta i debatten

Stiftet i 1966 av Einar Corneliussen. INSIDE er en studentavis for og av studenter generelt og BI-studenter spesielt. Avisen eies av SBIO. INSIDE har en egen administrasjon og redaksjon, uavhengig av eier.

Ansvarlig redaktør

Lars Volden

Daglig leder

Daniel S. Zuniga

Frontsjef

-

Post- og besøksadresse:

Nydalsveien 37
0484 Oslo
Org.nr: 990 691 843

Annonsering
Ledige stillinger

Tips oss

post@inside24.no

Innlegg

debatt@inside24.noINSIDE arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Avisen har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Studentavisen Inside as.