Marketing
Denne artikkelen er produsert av INSIDE Marketing. Innholdet er finansiert av Studentavisen INSIDE.
Lyst på reell økonomierfaring? Da er dette stillingen for degNå søker Studentavisen INSIDE ny økonomiansvarlig. Ajanthan Christopher (i midten) kaster inn håndkledet og er klar for å gi stafettpinnen videre. Foto: INSIDE Marketing

Lyst på reell økonomierfaring? Da er dette stillingen for deg

Det kan være krevende å få en fot innenfor i arbeidslivet. Likevel er det enkelte grep du kan ta for å sette kunnskapen din ut i praksis. Nå søker Studentavisen INSIDE ny økonomiansvarlig.

Marketing
Studentavisen INSIDE


30.08.2016 kl: 17:44


Hva er dette?

Denne artikkelen er ikke laget av INSIDEs redaksjon, men av INSIDE Marketing, en del av INSIDEs annonseavdeling. Artikkelen er skrevet gjennom et kommersielt samarbeid med annonsør.

For oss er skillet mellom redaksjonelt og kommersielt innhold viktig. Opplever du denne eller andre annonser som for dårlig merket, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss på marketing@inside24.no.


Etter to år i avisen er han ferdig med studiene og kaster inn håndkledet med et etterlatt inntrykk som er godt, meget godt: Vervet har gitt ham førstehåndserfaring om økonomistyring fra et aksjeselskap. Økonomiansvarlig Ajanthan Christopher i Studentavisen INSIDE har fått økt innsikt i bransjen og blitt mange erfaringer rikere.

– Det har vært en spennende reise. Vi opererer i et marked med store svingninger. Det gjør det krevende å legge et godt grunnlag for videre drift. Dersom vi bommer, havner vi i grøfta, sier Christopher.

Enn så lenge har INSIDE ikke havnet i grøfta, men holder seg på veien med stø kurs: Papiravisen skal avvikles, kostnadsbildet skal reduseres og avisen skal bli heldigital på sikt. Christopher sin jobb er å påse at økonomien holder hele veien.

– Dette er en stor og spennende omstilling. Jeg har rett og slett vært økonomisjef, og har kort fortalt hatt ansvaret for alt fra innbetalinger til utbetalinger. Jeg er helt sikker på at vår nye økonomiansvarlig får mange spennende oppgaver.

Her kan du finne ut mer om stillingen, og hva som skal til for å bli økonomiansvarlig i Studentavisen INSIDE.

Skaff deg unik erfaring fra et krevende marked

Lurer du på hvordan du kan bruke all den teoretiske kunnskapen du har tilegnet deg i praksis? Som økonomiansvarlig kan Christopher love deg innsikt i mediebransjen, og understreker at erfaringen er unik: Du blir økonomiansvarlig for et aksjeselskap.

– Jeg har lært ekstremt mye det siste året. Selv om det er et frivillig verv får du betaling som er mer verdt enn lønnen i seg selv. Jeg har blant annet blitt mer løsningsorientert, fått mer kunnskap om alt fra budsjettering til likviditetsanalyser og rapportering.

For Christopher har fått teste teorien fra skolebenken i praksis.

– Her er det et stort gap. Jeg har lært mye om hvordan ting faktisk fungerer. Jeg opplever at stillingen har gjort meg mer attraktiv overfor potensielle arbeidsgivere.

Her kan du finne ut mer om stillingen, og hva som skal til for å bli økonomiansvarlig i Studentavisen INSIDE.

«Alle er velkomne til å søke»

Selv om aksjeselskapet INSIDE ble stiftet på begynnelsen av 2000-tallet, har likevel avisen en historie som strekker seg 50 år tilbake i tid. Og nå søker INSIDE en økonomiansvarlig som kan være med på begynnelsen av de 50 neste årene. Hovedsaklig en som kan sitte i minimum et år.

– Alle studenter er velkomne til å søke. Som i de fleste andre aviser, har INSIDE store utfordringer med å finne nye inntektskilder. Det gjør et verv i INSIDE ekstra spennende, og ikke minst lærerikt. Det er en perfekt mulighet, sier daglig leder Daniel Zuniga i Studentavisen INSIDE.

Bransjen står overfor store utfordringer. Aktører som Google og Facebook spiser medienes annonsekroner, samtidig viser Norsk mediebarometer 2015, laget av Statistisk sentralbyrå (SSB), at antallet som leser papiraviser er betydelig redusert siden begynnelsen av 2000-tallet.

– Som økonomiansvarlig hos oss besitter du et frivillig verv i en avis der trivsel alltid vil være prioritert, sier Zuniga.

50-årsjubileum til høsten

Styreleder Christophe Cunen-Classens i Studentavisen INSIDE er klar på at avisen har en viktig rolle som del av studentmiljøet på BI.

– Det viser også de 50 årene INSIDE har eksistert på BI. Med oppstart i Sandvika før avisen ble med på flyttelasset til Nydalen.

Og jubileet skal feires til høsten.
– Det blir glede, fest, moro og masse bobler som seg hør og bør når INSIDE er halvveis til 100.

Finn ut mer om stillingen her!


Delta i debattenStiftet i 1966 av Einar Corneliussen. INSIDE er en studentavis for og av studenter generelt og BI-studenter spesielt. Avisen eies av SBIO. INSIDE har en egen administrasjon og redaksjon, uavhengig av eier.

Ansvarlig redaktør

Audun Foyn

Daglig leder

Audun Foyn

Frontsjef

-

Post- og besøksadresse:

Nydalsveien 37
0484 Oslo
Org.nr: 990 691 843

Annonsering
Ledige stillinger

Tips oss

post@inside24.no

Innlegg

debatt@inside24.noINSIDE arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Avisen har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Studentavisen Inside as.