Studentpolitikk
Kronprins Haakon til NSOs landsmøteHans Kongelige Høyhet Kronprins Haakon. Foto: Harald Pettersen, Statoil

Kronprins Haakon til NSOs landsmøte

Det blir kongelig besøk når NSOs delegater samles neste helg.

Studentpolitikk


18.04.2016 kl: 15:52


H.K.H. Kronprins Haakon besøker Norsk studentorganisasjons landsmøte 22. april i anledning organisasjonens 80-årsmarkering. Det melder Kongehuset på sine nettsider.

– Det er en stor ære for studentbevegelsen at H.K.H. Kronprins Haakon besøker årets landsmøte for å hilse. Vi ser frem til dette hvor studenter og høyere utdanning er tema, sier NSO-leder Therese Eie Lerøen i en pressemelding.

LES OGSÅ: Innstiller to kandidater til lederverv i NSO

Kronprinsens vil under landsmøtet på Lillestrøm holde en tale med tittelen «Med ansvar for fremtiden» hvor fokuset står på hva vi kan forvente av studenter, høyere utdanning nasjonalt og globalt og viktighetene av å engasjere seg.

– I år fyller vi 80 år. Studentbevegelsen har hatt en viktig rolle i demokratiet og samfunnsutviklingen gjennom årrekker og det skal vi fortsette med. Vi ser frem til et spennende landsmøte hvor ny politikk som vil prege høyere utdanning i flere år fremover skal diskuteres og vedtas, sier Eia Lerøen.


Delta i debatten

Stiftet i 1966 av Einar Corneliussen. INSIDE er en studentavis for og av studenter generelt og BI-studenter spesielt. Avisen eies av SBIO. INSIDE har en egen administrasjon og redaksjon, uavhengig av eier.

Ansvarlig redaktør

Audun Foyn

Daglig leder

Audun Foyn

Frontsjef

-

Post- og besøksadresse:

Nydalsveien 37
0484 Oslo
Org.nr: 990 691 843

Annonsering
Ledige stillinger

Tips oss

post@inside24.no

Innlegg

debatt@inside24.noINSIDE arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Avisen har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Studentavisen Inside as.