Nyheter
Hva er Nydalens beste kanelbolle?

Hva er Nydalens beste kanelbolle?

Lurer du på hvor du skal gå for å få Nydalens beste kanelbolle. Les vår anmeldelsen av de 3 mest poppulære, den beste er både nærmest og billigst.

Nyheter


23.10.2017 kl: 22:01


Det er Torsdag formiddag og redaksjonens beste smaksløker er samlet for å finne Nydalens beste kanelbolle.
Utvalget er tatt etter en grundig diskusjon om hvem som potensielt kan ha den beste bolla fylt med deilig kanel, smør og sukker. Valget falt derfor på Starbucks, Chaqwa og BIT

hvilkenbolle

1. Kanelbolla fra Chaqwa
Testens billigste kanelbolle er også vinneren i testen.
Bolla fra en av BIs best beliggende kaffebarer har god konsistens både på fyll og deig. Smaken er i utgangspunktet god, men ettersmaken er kanskje litt syntetisk. Smakspanelet var helt enige om at dette er bolla du brude bruke pengene dine på.
Smak: 10/10
Konsistens: 8/10
Pris: 18kr

2. BIT
Denne kanelbolla ser helt fantastisk ut, og den er også utrolig god. Den er ikke fullt så saftig som bolla fra Chaqua, men passer nok til de som liker litt mindre søt gjærbakst. Smaken av kanel er tydelig, men vi skulle ønsket oss litt mer sødme.
Prisen er den høyeste på 44kr, noe som for en student test er høyt nok til å diskvalifiseres.
Smak:7/10
Konsistens:8/10
Pris: 44kr

3. Kanelknute fra Starbucks
Starbucks er kjent for sin gode kaffe, og vi skulle ønske kanelbollene var like gode som kaffen.
Denne kanelbolla var skuffende, smaken av kanel var nesten fraværende og bolledeigen var tørr. For over ….kr synes vi man skulle kunne forvente mer. Utseende på bolla er bra og det ser nesten ut som om bestemor har bakt, men i motsetning til bestemors kanelboller er denne ikke verdt de ekstra kaloriene.
Smak: 3/10
Konsistens: 4/10
Pris: 35kr

Bilde-15

Sånn ser det ut når en Italiener spiser kanelbolle for første gang! Neste uke tester vi noe nytt, ta kontakt på dagligleder@inside24.no om du vil bli med!


Delta i debatten

Stiftet i 1966 av Einar Corneliussen. INSIDE er en studentavis for og av studenter generelt og BI-studenter spesielt. Avisen eies av SBIO. INSIDE har en egen administrasjon og redaksjon, uavhengig av eier.

Ansvarlig redaktør

Audun Foyn

Daglig leder

Audun Foyn

Frontsjef

-

Post- og besøksadresse:

Nydalsveien 37
0484 Oslo
Org.nr: 990 691 843

Annonsering
Ledige stillinger

Tips oss

post@inside24.no

Innlegg

debatt@inside24.noINSIDE arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Avisen har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Studentavisen Inside as.