Nyheter
Flexify- spennende jobber når det passer deg!

Flexify- spennende jobber når det passer deg!

Gründerne bak Flexify utfordrer de tradisjonelle bemanningsbyråene med mål om å gjøre bemanning raskere, mer fleksibelt og enklere enn i dag med sin nye rekruteringsplattform

Nyheter


11.10.2017 kl: 21:32


På Flexify sin nyutviklede plattform kan bedrifter med behov for fleksibel arbeidskraft bli matchet direkte med studenter, freelancer og andre som ønsker å velge selv når, hvor og for hvilke bedrifter de vil jobbe for. Tidligere BCG-konsulent og nå daglig leder Thorvald Thorsnes har tro på at Flexify vil kunne gjøre det mye enklere for studenter å få relevante deltidsjobber som passer med timeplanen.

Vi ser et tydelig behov for å gjøre det lettere for bedrifter å trekke på studentenes kompetanse og arbeidskraft. Det vil gi studentene mer relevant erfaring og kontakter i næringslivet. I motsetning til bemanningsbyråene er det hos oss helt åpent for å tilby studentene fast jobb, noe vi håper kan føre til at studentene gjennom Flexify kan få faste stillinger etter endt studie, forteller Thorsnes

Bilde-5

Nyetablerte og mindre bedrifter
I starten vil Flexify tilby tjenester innenfor kontor og administrasjon, salg og markedsføring, samt andre utvalgte kategorier hvor studenter og andre «Flexere» kan komme i kontakt med selskaper. Selskapet ble etablert i år og tjenesten lanseres i disse dager med utvalgte partner-bedrifter og med åpen tilgang for potensielle oppdragstakere.

“Vi kommer til å satse på startups og mindre bedrifter i starten. Vi tror at dette vil gi de mest interessante jobbene for studenter. Samtidig er dette selskaper som vokser raskt og trenger mange fast ansatte på sikt. Dette kan gi muligheter for studenter også for fast jobb” forteller Thorsnes

fitye

Godt betalte jobber
Den tidligere BCG-konsulenten kritiserer dagens bemanningskjemper for å være lite effektive og ta en for stor profitt før lønnen betales ut. Han lover derfor å kutte kostnaden ved midlertidig bemanning med med 30-40%, noe som skal gi bedrifter et sterkt incentiv til å bruke studenter for midlertidige oppdrag. Ineffektive prosesser og stor overhead gjør at bemanningsselskapene gjerne tar 70% påslag på lønnen. Ved å automatisere hele prosessen skal vi kutte dette til 20%, noe som vil gi studentene mer betalt. Vi har forhandlet betalingen på forhånd, og ingen tjener mindre enn 170kr/t gjennom Flexify. Forteller Thorsnes avslutningsvis.


Delta i debatten

Stiftet i 1966 av Einar Corneliussen. INSIDE er en studentavis for og av studenter generelt og BI-studenter spesielt. Avisen eies av SBIO. INSIDE har en egen administrasjon og redaksjon, uavhengig av eier.

Ansvarlig redaktør

Audun Foyn

Daglig leder

Audun Foyn

Frontsjef

-

Post- og besøksadresse:

Nydalsveien 37
0484 Oslo
Org.nr: 990 691 843

Annonsering
Ledige stillinger

Tips oss

post@inside24.no

Innlegg

debatt@inside24.noINSIDE arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Avisen har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Studentavisen Inside as.