Nyheter
FADDERULLAN  SKAPER FOLKEFEST!

FADDERULLAN SKAPER FOLKEFEST!

Den 16. august går startskuddet for Fadderullan, og ”Norges største fadderuke” rulles i gang. I år satser de mer enn noen gang på å skape folkefest for ALLE! Nye studenter skal introduseres for sin nye studenttilværelse, og Fadderullan arrangeres for at alle nye studenter skal få en fantastisk start på studietiden.

Nyheter


12.08.2017 kl: 22:48


Ifjor briljerte Fadderullan med store navn, og “ja, det var kjærlighet” da Postgirobygget opptrådte på Sukkerbiten. Fadderullan gjentar dermed suksessen, og tar det hele til et nytt nivå ved å bygge en helt egen scene på Midtstuen. Området blir vanligvis brukt til vinterrelaterte aktiviteter, men i august tar BI-studentene over området for å oppleve et av Norges største studentprosjekter, drevet av og for studenter, med over 4.000 deltakere. Folkefesten 17.august i Midtstuen vil være åpen for ABSOLUTT alle som ønsker å delta.

Muligens skihoppere å se
Midtstuen som tilhører Holmenkollen nasjonalanlegg vil bli pyntet og dekorert for å gi deltakerne en festivalstemning uten like. Temaet til festivalen vil være nærliggende til området, hvor både skihopp og skog er essensielt. Oppvarmingen vil holdes av ingen andre enn Fadderullans egne økonomiansvarlig, Armann Ingthorson, før Postgirobygget entrer scenen for andre år på rad.

- Gjennom dette arrangementet ønsker Fadderullan å skape folkefest for alle og enhver. Nydelig atmosfære, frodige omgivelser, hoppbakke med skihoppere og fengende musikk er noe av det man kan ha i vente på mini-festivalen, forteller leder for Fadderullan, Brede Rimer Bjerke.

- Kanskje vil det også være skihoppere å se, legger han til med et lurt smil. Resten vil være en overraskelse for deltakere.

Fadderullan er kjent for sine spektakulære arrangementer med verdenskjente artister. Årets line-up byr på blant annet Skinny Days og TRXD som og vil finne sted på Midtstuen. Videre kommer også den norske elektronikaduoen Lemaitre for å fylle opp Sentrum Scene med de festglade BI-studentene. Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves, fadderuken avsluttes dermed med et brak med en foreløpig hemmelig artist. Artisten vil bli annonsert lørdag 19. August.

Uventet hendelse
I fjor var det amerikanske Steve Aoki som underholdt på Sentrum Scene i Oslo. Det store høydepunktet fikk en brå stopp etter at taket kollapset, og 15 personer ble skadet. 1650 BI-studenter befant seg på lokalet, og stedet ble av nødetatene beskrevet som svært kaotisk. Det fatale raset utgjorde ingen alvorlige skader, og fadderuken kunne fortsette som planlagt dagen etter.

– Vi er veldig lei oss for det som skjedde, og det var utrolig leit at noen tok skade av det. Evakueringen gikk smertefritt og raskt, og vi er glad for at det gikk så bra som det gjorde, forteller eier av Sentrum Scene, Hans Arnt Lier.

Fadderullan vil i år som i fjor by på god underholdning og store artister som vil skape en ellevill folkefest. Sikkerheten blir lagt stor vekt på, og de ventende deltakerne kan glede seg til et godt planlagt arrangement.


Delta i debatten

Stiftet i 1966 av Einar Corneliussen. INSIDE er en studentavis for og av studenter generelt og BI-studenter spesielt. Avisen eies av SBIO. INSIDE har en egen administrasjon og redaksjon, uavhengig av eier.

Ansvarlig redaktør

Audun Foyn

Daglig leder

Audun Foyn

Frontsjef

-

Post- og besøksadresse:

Nydalsveien 37
0484 Oslo
Org.nr: 990 691 843

Annonsering
Ledige stillinger

Tips oss

post@inside24.no

Innlegg

debatt@inside24.noINSIDE arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Avisen har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Studentavisen Inside as.