Marketing
Denne artikkelen er produsert av INSIDE Marketing. Innholdet er finansiert av Telenor.
Er du god nok til å utarbeide Telenors strategi?Management trainee Julie Isdahl iTelenor Group stortrives. Foto: INSIDE Marketing

Er du god nok til å utarbeide Telenors strategi?

[ANNONSE] Trainee Julie Isdahl (27) de deltok i utformingen av ny sikkerhetsstrategi for Telenor-konsernet. Til høsten er strategidirektør Christel Borge på jakt etter nye management traineer. Har du det som skal til?

Marketing
Telenor


11.02.2016 kl: 2:51


Hva er dette?

Denne artikkelen er ikke laget av INSIDEs redaksjon, men av INSIDE Marketing, en del av INSIDEs annonseavdeling. Artikkelen er skrevet gjennom et kommersielt samarbeid med annonsør.

For oss er skillet mellom redaksjonelt og kommersielt innhold viktig. Opplever du denne eller andre annonser som for dårlig merket, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss på marketing@inside24.no.


Produsert av INSIDE Marketing for Telenor. 

– Jeg har blant annet ansvar for å etablere en funksjon som skal samle inn informasjon for å skaffe en bedre trussel forståelse for Telenor, sier management trainee Julie Isdahl (27) i sikkerhetsavdelingen til Telenor.

Som management trainee i Telenor følger 27-åringen fra Trondheim en leder på et av de øverste nivåene i konsernet.

– Sikkerhet er et satsningsområde i Telenor.  Jeg har vært heldig og har fått deltatt i prosessen med å utforme en ny sikkerhetsstrategi i Telenor.

Blant flere hundre søkere til fjorårets traineeprogram fikk Isdahl management trainee-stillingen i Telenor. Nærmere bestemt i konsernets sikkerhetsavdeling.

– Jeg får være med på prosesser fra startfasen til de blir godkjent og satt ut i livet. Det å være med på hele reisen er veldig lærerikt.

Vil du være med på å skape en forskjell – sjekk ut ni spennende Management Trainee-stillinger i Telenor her! (ekstern lenke til finn.no) 

Julie_Isdahl2_sc_crop

Management trainee Julie Isdahl (27) har en bachelor i statsvitenskap og bakgrunn fra Forsvaret. Du trenger altså ikke å ha en mastergrad for å bli Telenor-trainee. Foto: INSIDE Marketing

«Du blir utfordret»

Hun havnet ikke i sikkerhetsavdelingen med en tilfeldighet. Med en bachelorgrad i Statsvitenskap og to år på befalsskolen med fordypning i russisk etterfulgt av en to-årig plikttjeneste, var veien kort til sikkerhetsavdelingen i Telenor-gruppen.

– Hverdagen går med på å være med i møter og mye diskusjon i etterkant.

LES OGSÅ: Første dag i jobben som trainee ble Petter Brøvig (26) satt i en arbeidsgruppe som vurderte et potensielt oppkjøp av et teknologiselskap.

Hele veien har Isdahl opplevd å bli respektert som Telenor-trainee.

– Folk vil høre din mening og se ting med nye øyne. Det er veldig kult, for du blir utfordret. Det å bli utfordret kan også være litt ubehagelig, men dersom man trenger hjelp, eller kommer ut på dypt vann, får man den hjelpen man trenger.

– Det har gjort at jeg føler at jeg vokser veldig på å være Telenor-trainee.

Til våren arrangerer avdelingen til Isdahl en sikkerhetskonferanse som i år skal avholdes i Malaysia. Hun er med i arrangements-teamet.

LES OGSÅ: For få uker siden rundet Telenor 200 millioner kroner på verdensbasis. Nå ser Norges nest største børsnoterte selskap mot nye digitale markeder. Les mer om Telenor her! 

«Medarbeiderne er veldig dyktige»

Strategidirektør Christel Borge er en av dem som er på jakt etter nye traineer. Hun leder strategiprosessene til Telenor-konsernet, og utarbeider Telenors strategi sammen med konsernledelsen.

– Der initierer og utvikler vi ulike strategiske prosjekter som er viktige for Telenor. Vi fasiliterer strategi-workshops og strategidiskusjoner med konsernledelsen og styret.

Avdelingen hun leder, Group Strategy, er en liten enhet som stort sett består av medarbeidere som har utdannelse fra Norges Handelshøyskolen (NHH), Norges Teknologisk-naturvitenskaplige universitet (NTNU) eller tilsvarende.

– Selv om enheten er  liten, er medarbeiderne veldig dyktige. De fleste har jobberfaring fra store konsulentselskaper som McKinsey og BCG.

LES OGSÅ: Telenors Management traineeprogram lar deg jobbe tett på konsernledelsen. Lurer du på mer om traineeprogrammet kan du finnet ut mer her! 

Strategidirektør Christel Borge i Telenor Group forteller at konsernet er med på utviklingen mot en digital hverdag. Foto: INSIDE Marketing

Strategidirektør Christel Borge i Telenor Group forteller at konsernet er med på utviklingen mot en digital hverdag. Foto: INSIDE Marketing

Jakter nye traineer

Nå er hun på jakt etter en traineer som er analytiske, har god business-forståelse, er problemløsere, forstår sammenhenger og liker å jobbe i team.

– Som trainee hos oss får du være med å utarbeide den helhetlige, overordnede strategien for Telenor-konsernet.

Og dersom du kommer deg igjennom nåløyet, vil du som trainee få en rekke utfordringer,

– Traineen vil blant annet blir utfordret på å identifisere viktige strategiske spørsmål for Telenor, analysere problemstillinger, anbefale løsninger og forbedringer for Telenor.

For Borge kan friste med stor innsikt i telecom-bransjen og bred forståelse for Telenors markeder og business.

– Traineen får mulighet til å delta i viktige strategiske prosjekter for Telenor, og medvirke til å utarbeide den strategiske retningen for konsernet. I tillegg til å jobbe sammen med veldig dyktige mennesker og delta i diskusjoner med toppledelsen.

Har du det som skal til å for å bli en management trainee i strategiavdelingen til Telenor?

Vil du være med på å skape en forskjell – sjekk ut ni spennende Management Trainee-stillinger i Telenor her! (ekstern lenke til finn.no) 

Denne artikkelen er produsert av INSIDE Marketing i et kommersielt samarbeid med Telenor. 


Delta i debattenStiftet i 1966 av Einar Corneliussen. INSIDE er en studentavis for og av studenter generelt og BI-studenter spesielt. Avisen eies av SBIO. INSIDE har en egen administrasjon og redaksjon, uavhengig av eier.

Ansvarlig redaktør

Audun Foyn

Daglig leder

Audun Foyn

Frontsjef

-

Post- og besøksadresse:

Nydalsveien 37
0484 Oslo
Org.nr: 990 691 843

Annonsering
Ledige stillinger

Tips oss

post@inside24.no

Innlegg

debatt@inside24.noINSIDE arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Avisen har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Studentavisen Inside as.