Side2-kommentar
Det er på tide å snu operasjon-skippertakVina Abdullah oppfordrer til å planlegge tiden bedre for å unngå skippertak. Foto: Laurence Edmondson / Flickr.com

Det er på tide å snu operasjon-skippertak

Ikke gå til innkjøp av pensumbøkene siste måned før eksamen, skriver Vina Abdullah.

Side2-kommentar


06.09.2016 kl: 17:42


Semesterets aller første skoledag er rundet. Dette er tiden for å oppfylle lovnader som ble gitt ved forrige eksamensperiode. Nå er muligheten her for å snu operasjon-skippertak. Ikke gå til innkjøp av pensumbøkene siste måned før eksamen.

Nå er de fleste studenters lommebøker bedre stilte enn ved eksamensmånedene, når du må ta deg fri fra deltidsjobben fordi du på ny har oppdaget det første grunnstoffet og skjønner at du henger så langt bak i pensum at du må ta deg fri for å kunne ro i land. 

Når forbrukerøkonomene forteller at studenter er verstinger på pengesløsing, så ville det ikke forundret meg om vi var like dårlig på å planlegge dagene også. Vi studenter uten barn og ektefelle blir bortskjemte. Vi har ingen andre enn oss selv å ta hensyn til. Gidder vi ikke å stå opp for å gå i første forelesning klokken åtte, kan vi bare ta den igjen i morgen klokken to. Apropos dårlig tidsplanlegging, i skrivende stund er klokken 02.46, og jeg innser at jeg burde skrevet denne kommentaren for flere timer siden. Kanskje dette bare er en del av studietiden.

Den fasen i livet hvor vi kan utsette det vi burde gjort i dag til i morgen, eller bare skyve døgnets tider med et par timer og utsette eksamenslesingen et par måneder.


Delta i debatten

Stiftet i 1966 av Einar Corneliussen. INSIDE er en studentavis for og av studenter generelt og BI-studenter spesielt. Avisen eies av SBIO. INSIDE har en egen administrasjon og redaksjon, uavhengig av eier.

Ansvarlig redaktør

Audun Foyn

Daglig leder

Audun Foyn

Frontsjef

-

Post- og besøksadresse:

Nydalsveien 37
0484 Oslo
Org.nr: 990 691 843

Annonsering
Ledige stillinger

Tips oss

post@inside24.no

Innlegg

debatt@inside24.noINSIDE arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Avisen har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Studentavisen Inside as.