Portrett
Bli kjent med: STAUREN EXTREME

Bli kjent med: STAUREN EXTREME

I tiden fremover kan du bli kjent med forskjellige utvalg og foreninger............følg med!

Portrett


15.08.2017 kl: 22:53


Er du en som liker å gli over snø med brett eller et par ski på beina, også ha et av de mest fantastiske utsiktene rundt deg samtidig? Da bør du bli med oss i , på noen utrolige turer i vinter. Vi i Stauren arrangerer hvert år en uke i januar hvor litt over 70 studenter tar turen til de fine alpene, i tillegg til andre små arrangementer som Kiting og sosiale events. De siste årene har vi vært i St. Anton og Bad Gastein. STAUREN EXTREME har eksistert siden 2005 og er et stabsfunksjon under SBIO. Lik oss på Facebook for å få vite mer: Stauren Extreme

Tidligere destinasjoner:
2017: Bad Gastein
2016: Bad Gastein
2015: St. Anton
2014: Chamonix

Vi kan tilby studentene fra BI fantastiske turer som garanterer minner for livet. Over 70 studenter med samme interesser på en tur til skiparadis, skal ikke mye til for at du får deg gode venner og et enestående nettverk. Alle studenter på BI er velkomne på alle våre turer, vi ønsker å ha med så mange som mulig, men har ofte begrenset med plasser. Vi har ikke medlemslister, så for å få informasjon om våre turer, er man nødt til å like oss på Facebook.
Håper vi ser deg i bakkene med oss i vinter!


Delta i debatten

Stiftet i 1966 av Einar Corneliussen. INSIDE er en studentavis for og av studenter generelt og BI-studenter spesielt. Avisen eies av SBIO. INSIDE har en egen administrasjon og redaksjon, uavhengig av eier.

Ansvarlig redaktør

Audun Foyn

Daglig leder

Audun Foyn

Frontsjef

-

Post- og besøksadresse:

Nydalsveien 37
0484 Oslo
Org.nr: 990 691 843

Annonsering
Ledige stillinger

Tips oss

post@inside24.no

Innlegg

debatt@inside24.noINSIDE arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Avisen har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Studentavisen Inside as.