Portrett
Bli kjent med: SBIO Media

Bli kjent med: SBIO Media

I tiden fremover kan du bli kjent med forskjellige utvalg og foreninger............følg med!

Portrett


16.08.2017 kl: 19:26


Vi er SBIO Media, en av stabsfunksjonene hos SBIO på BI Oslo. Vår hovedoppgave på skolen er å ta bilder av og vise frem all den spennende aktiviteten og engasjementet så mange har på skolen. Vi har en foto-avdeling og en film-avdeling, begge med hyppige oppdrag – blant annet dekker vi fantastiske Fadderullan! Vi er en stor gjeng, alle med ulik grad av kunnskap om foto og film. Redigering driver vi også med, slik at utvalgene og stabsfunksjonene i SBIO skal få produkter av høy kvalitet.

Til høsten skal vi sette inn et helt nytt styre til SBIO Media – og da trenger vi folk som digger foto-og/eller filmproduksjon, og som gjerne driver litt med det på siden. Det er ikke et krav at man har mye kunnskap om dette fra før, og vi ser heller etter et brennende engasjement for å lære – lære videre tar vi oss av!

Stillingene som skal settes er: leder, nestleder/fotoansvarlig, kommunikasjonsansvarlig, sosialansvarlig og økonomiansvarlig. Hva oppgavene til de ulike går ut på er ute på SBIO Media sin facebookside, og kan også fås ved å sende mail til leder.media@sbio.no.

Vi har også en stor gjeng med medlemmer som tar småoppdrag utover året, og det er takket være dem at SBIO Media går rundt! Så hvis du er interessert i å være del av en foto/film-interessert gjeng, bruke utstyr av høy kvalitet og være del av en svært sosial gruppe så anbefaler vi å sende en søknad til leder.media@sbio.no.

Vi gleder oss til det høsten bringer!


Delta i debatten

Stiftet i 1966 av Einar Corneliussen. INSIDE er en studentavis for og av studenter generelt og BI-studenter spesielt. Avisen eies av SBIO. INSIDE har en egen administrasjon og redaksjon, uavhengig av eier.

Ansvarlig redaktør

Audun Foyn

Daglig leder

Audun Foyn

Frontsjef

-

Post- og besøksadresse:

Nydalsveien 37
0484 Oslo
Org.nr: 990 691 843

Annonsering
Ledige stillinger

Tips oss

post@inside24.no

Innlegg

debatt@inside24.noINSIDE arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Avisen har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Studentavisen Inside as.