Anmeldelse
Andre akt av BI-revyen var en oppturPremierekvelden på ricksscenen. Foto: Agri Soltanpanah/ SBIO media

Andre akt av BI-revyen var en opptur

Her får man gode og variert innslag innen politikk, eventyr, dans og nydelige sangprestasjoner.

Anmeldelse


18.02.2016 kl: 11:41Onsdag var det duket for årets BI-revy på Riksscenen. Gjennom en snapchat «mystory», derav navnet på revyen, tar skuespillerne oss gjennom Rødhettes utdanningsvalg. Med plass til cirka 200 mennesker i salen var det en tettpakket og intim opplevelse. Forestillingen åpner med egen parodi av sangen «Holding out for a hero», og dans, som til tider kunne være noe ukoordinert.

«Tiltaksløshet» var et nummer som etter min mening kunne uteblitt fra forestillingen. Her var det vanskelig å forstå poenget, og ikke en gang en røykmaskin som skulle demonstrere latskapen gjorde susen.

Revyen illustrerer samfunnet gjennom satire, og dette gjennomfører de veldig godt med blant annet innslagene av Per Sandberg. Jeg ønsket meg flere på kanten vitser av denne typen.

Etter en litt treg start så henter de seg inn igjen i andre akt. Dette var av en helt annen dimensjon, kvalitetsmessig. Her virket både skuespillere mindre nervøse og sketsjene var mer innholdsrike. Eventyret lille Rødhett, er en rød tråd som kobler alle historiene godt sammen gjennom hele revyen. Med nydelige vokaler fra Synne Holm satt jeg med frysninger gjennom hele nummeret, og dette løftet forestillignen til et helt nytt nivå.

Blant kveldens høydepunkter er jakten på hesten, fremført med stor innlevelse av Even Rasmussen. Dette spiller på stereotypiene om den typiske BI-studenten med Ralph Lauren-skjorte på første skoledag, og ser ut til å falle i god smak hos publikum også. Ulverappen var en solid prestasjon med morsomme momenter.

Det er ingen tvil om at innslagene treffer målgruppen, og publikum ser ut til å storkose seg på premierekvelden. Godt oppsummert er årets BI-revy en underholdende affære, og har en enorm formidlingsevne. Vi får gode og varierende innslag av både politikk, eventyr, dans og nydelige sangprestasjoner. Det er verdt å få med seg årets revy for de som har en tilknytning til BI.


Delta i debatten

Stiftet i 1966 av Einar Corneliussen. INSIDE er en studentavis for og av studenter generelt og BI-studenter spesielt. Avisen eies av SBIO. INSIDE har en egen administrasjon og redaksjon, uavhengig av eier.

Ansvarlig redaktør

Audun Foyn

Daglig leder

Audun Foyn

Frontsjef

-

Post- og besøksadresse:

Nydalsveien 37
0484 Oslo
Org.nr: 990 691 843

Annonsering
Ledige stillinger

Tips oss

post@inside24.no

Innlegg

debatt@inside24.noINSIDE arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Avisen har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Studentavisen Inside as.