Trening & kosthold
BI ligger godt an på tross av mulig røket akillesBI løperne har hentet seg inn med 30 minutter sammenlignet med året før. Foto: Cathrine Svendsen/BBL

BI ligger godt an på tross av mulig røket akilles

På tross av en mulig røket akilles ligger BI-laget relativt godt an halvveis under Bergensbaneløpet 2016.

Trening & kosthold


08.04.2016 kl: 14:56


I går 7. April startet det tradisjonsrike Bergensbaneløpet mellom studenter fra NHH og Handelshøyskolen BI. Løpet strekker seg fra Nydalen i Oslo til Torganmeldingen i Bergen og har målgang i morgen ettermiddag.

Fredag formiddag har Bergensbaneløpet kommet halvveis. Løpet innholder cirka 110 etapper og BI ligger noen knepne minutter bak NHH.

LES MER: Vinner NHH eller BI? Følg Bergensbaneløpet direkte her

– Det har gått over all forventning og vi ligger bare 7 minutter og 11 sekunder bak. Det på tross av en uheldig ulykke der en BI-løper mest sannsynlig har røket akillesen, sier BBLs informasjonsansvarlig Anine Wictorsen til INSIDE.

Foto: Cathrine Svendsen, BBL

Foto: Cathrine Svendsen, BBL

Løperen er kjørt til sykehus og måtte bryte på etappen.

– Siden han måtte bryte fikk BI fire minutter i straffetid. Sånn sett er ikke 7 minutter bak dårlig i det hele tatt, sier Wictorsen.

Det er Norges Handelshøyskole som har vunnet flest ganger med hele 32 ganger imens BI må ta til takke med 9 vinnerløp. Løpet har blitt arrangert siden 1973.


Delta i debatten

Stiftet i 1966 av Einar Corneliussen. INSIDE er en studentavis for og av studenter generelt og BI-studenter spesielt. Avisen eies av SBIO. INSIDE har en egen administrasjon og redaksjon, uavhengig av eier.

Ansvarlig redaktør

Audun Foyn

Daglig leder

Audun Foyn

Frontsjef

-

Post- og besøksadresse:

Nydalsveien 37
0484 Oslo
Org.nr: 990 691 843

Annonsering
Ledige stillinger

Tips oss

post@inside24.no

Innlegg

debatt@inside24.noINSIDE arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Avisen har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Studentavisen Inside as.