Nyheter
BI klatrer på ny Financial Times-rangeringRektor Inge Jan Henjesand ved Handelshøyskolen BI under 10-årsmarkeringen. Foto: Fabian Venjar Raw

BI klatrer på ny Financial Times-rangering

- Å anerkjennes på globale rangeringer som Financial Times er viktig for Handelshøyskolen BIs attraktivitet ovenfor de beste forskerne og de viktigste internasjonale bedriftene, sier BI-rektoren.

Nyheter


23.05.2016 kl: 14:43


Handelshøyskolen BI rykker henholdsvis ni og fire plasser frem i en ny rangering fra Financial Times over verdens beste Executive-utdannelser.

- Det er svært gledelig å se at vi fortsetter å klatre på rangeringene for våre executive-programmer. Resultatene viser en effekt av strategisk satsning over flere år, og slike rangeringer er avgjørende for å markere seg og lykkes på den internasjonale arenaen, sier BI-rektor Inge Jan Henjesand i en pressemelding.

Financial Times Executive Education 2016 består av to rangeringer. I delrangeringen over verdens beste skreddersydde bedriftsinterne utdanningsprogrammer (Customised Programmes) havner BI på en 56. plass av totalt 85 rangerte skoler, opp ni plasser fra i fjor. I rangeringen av kortvarige videreutdanningsprogrammer (Executive Short Programmes) oppnår BI en 58. plass av totalt 75 skoler, opp fire plasser fra 2015.

BI styrker dermed sin posisjon som handelshøyskole i Norden. Kun Stockholm School of Economics slår BI i Norden innenfor kategorien bedriftsinterne programmer, mens BI må se seg slått av både Stockholm School of Economics, Aalto University og NHH på kortvarige videreutdanningsprogrammer.

- Å anerkjennes på globale rangeringer som Financial Times er viktig for Handelshøyskolen BIs attraktivitet ovenfor de beste forskerne og de viktigste internasjonale bedriftene. Denne rangeringen viser at vårt fagmiljø blir stadig flinkere, både til å publisere forskning i de beste internasjonale journalene og til å koble dette med utvikling og gjennomføring av programmer for næringslivet, sier Henjesand.


Delta i debatten

Stiftet i 1966 av Einar Corneliussen. INSIDE er en studentavis for og av studenter generelt og BI-studenter spesielt. Avisen eies av SBIO. INSIDE har en egen administrasjon og redaksjon, uavhengig av eier.

Ansvarlig redaktør

Audun Foyn

Daglig leder

Audun Foyn

Frontsjef

-

Post- og besøksadresse:

Nydalsveien 37
0484 Oslo
Org.nr: 990 691 843

Annonsering
Ledige stillinger

Tips oss

post@inside24.no

Innlegg

debatt@inside24.noINSIDE arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Avisen har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Studentavisen Inside as.