Nyheter
BI rangert høyest i Norden på ny Financial Times rangeringHandelshøyskolen BI. Foto: Didrik M. Skodje

BI rangert høyest i Norden på ny Financial Times rangering

Handelshøyskolen BI havner på en 39.plass på listen over de 100 beste MBA-deltidsprogrammene i verden. Dette er ni plasser høyere enn i fjor.

Nyheter


17.10.2016 kl: 9:09


For fjerde år på rad er BI-Fudan MBA-programmet med på Financial Times’ ranking. På årets liste er de beste i Norden. Også BI EMBA-programmet klatrer på listen og går fra en 98. i 2015 til en 93. plass på årets liste.

– Det er svært gledelig å se at begge våre Executive MBA-programmer rykker opp på Financial Times’ prestisjetunge liste. BI viser igjen at vi anerkjennes som en internasjonal toppskole, sier rektor ved Handelshøyskolen BI, Inge Jan Henjesand.

BI-Fudan programmet er et samarbeid med School of Management ved Fudan University of Shanghai som markerte sitt 20-årsjubileum i år.

– Kunnskap har blitt en internasjonal konkurranse- og samarbeidsarena. Med vårt samarbeid gjør vi som de beste øverst på listen, nemlig å kombinere det beste fra to skoler, sier Henjesand.

Rangeringen over deltids MBA-programmer er blant annet basert på studentenes karriereutvikling, lønnsutvikling og skolens faglige profil. FT vurderer også andelen internasjonale og kvinnelige studenter og faglige ressurser, i tillegg til internasjonal kursgjennomføring. Forsknings-impact er også en del av denne rangeringen.


Delta i debatten

Stiftet i 1966 av Einar Corneliussen. INSIDE er en studentavis for og av studenter generelt og BI-studenter spesielt. Avisen eies av SBIO. INSIDE har en egen administrasjon og redaksjon, uavhengig av eier.

Ansvarlig redaktør

Audun Foyn

Daglig leder

Audun Foyn

Frontsjef

-

Post- og besøksadresse:

Nydalsveien 37
0484 Oslo
Org.nr: 990 691 843

Annonsering
Ledige stillinger

Tips oss

post@inside24.no

Innlegg

debatt@inside24.noINSIDE arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Avisen har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Studentavisen Inside as.