Nyheter
Andreas Kustås er valgt som ny leder i SBIOAndreas Kustås ble ble valgt til ny leder i studenforeningen på BI Nydalen. Foto: Lars Volden

Andreas Kustås er valgt som ny leder i SBIO

Under generalforsamlingen til SBIO torsdag kveld ble det valgt ny ledelse i studentforeningen kalenderåret 2017.

Nyheter


20.10.2016 kl: 20:46


– Andreas Kustås har gjennom sin studietid på BI vært aktiv ved siden av studiene med ledererfaring fra blant annet START BI, Fadderullan og fadderullanstyret. Han har skaffet seg lederegenskaper gjennom disse vervene, forteller valgkomiteen som innstilte Andreas Kustås som lederkandidat.

Under sin apell før valget kunne Kustås fortelle at han er stolt over å få muligheten til å representere SBIO og han ønsker å bringe tilbake stoltheten, samtidig som han ønsker et mer åpent SBIO for studenter. Kaustaas ønsker også at alle skal føle en stolthet av å være medlem.

– Vi må bli bedre på å ta imot tilbakemeldinger. Vi må vise alle at vi er en samlet organisasjon, sa han.

Han mener videre at hvordan folk oppfatter oss er viktig. Til slutt tilføyer han et sterkt ønske om å jobbe for alle i SBIO, og bringe SBIO tilbake til den posisjonen han ønsker de skal bli.

Generalforsamlingen har valgt inn følgende personer i SBIO-ledelsen 2017:

Andreas Kustås (leder), Martin Moe (økonomiansvarlig), Fredrik Dehli (prosjektansvarlig), Håkon Refsum (markedsansvarlig), Emil Lundal (Politikk og sammarbeidsansvarlig), Håkon Fugelli (Utvalgsansvarlig), Julie Maarud (linjeansvarlig), Hanna Markeng Edland (informasjonsansvarlig) og Martina Nicole Næss (fagansvarlig).


Delta i debatten

Stiftet i 1966 av Einar Corneliussen. INSIDE er en studentavis for og av studenter generelt og BI-studenter spesielt. Avisen eies av SBIO. INSIDE har en egen administrasjon og redaksjon, uavhengig av eier.

Ansvarlig redaktør

Lars Volden

Daglig leder

Daniel S. Zuniga

Frontsjef

-

Post- og besøksadresse:

Nydalsveien 37
0484 Oslo
Org.nr: 990 691 843

Annonsering
Ledige stillinger

Tips oss

post@inside24.no

Innlegg

debatt@inside24.noINSIDE arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Avisen har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Studentavisen Inside as.