BLI MED I STUDENTAVISEN BI INSIDE/JOIN THE STUDENT NEWSPAPER BI INSIDE!

VI SØKER AMBISIØSE MEDLEMMER. WE ARE LOOKING FOR AMBITIOUS MEMBERS.

For en oversikt over alle åpne stillinger, se:/For an overview of all available positions, see:

SBIO – Inside åpne stillinger/available positions.

//English will follow//

Siden 1966 har Studentavisen Inside opplyst og utfordret studentene ved Handelshøyskolen BI. I 2018 er målet å bli landets beste studentmedium, og for å nå dette målet trenger vi flere journalister med på laget!

I år skal det være et større fokus på sakene som treffer studentene på BI best – som for eksempel makroøkonomi, investeringer, livsstil, trender, mote, gossip og politikk. En journalist i Inside står fritt til å velge saker og innfallsvinkler – vi berømmer kreativitet og engasjement.

Studentavisen Inside kan tilby autonomi, frihet til å utvikle dine kreative sider og gode erfaringer fra mediebransjen. Hos oss finnes det store muligheter for utvikling og å ta det neste steget i din karriere. I tillegg arrangeres det jevnlige sosiale og faglige arrangementer.

Vi søker deg som:

  • Er kreativ, uredd og initiativrik
  • Er strukturert og god på selvledelse
  • Kan tenke kritisk
  • Gjerne har noe erfaring som skribent eller kreatør fra tidligere, men dette er IKKE et krav!

English

The student newspaper Inside was established in 1966 with the goal of informing and challenging the students at BI Norwegian Business School. In 2018 we are aiming to be Norway’s best digital student media, while still continuing to inform and challenge. 

Inside is evolving in the coming time. Our focus in the coming year will be on what the students at BI care about, such as macroeconomics, investment analysis, trends, fashion, politics and even a little gossip.

As a writer, journalist or commentator at Inside you will get a comprehensive introduction to journalism and the creation of content. This includes possibilities to develop your skills of articulation and mastering the art of capturing the attention of your audience. Inside also both arrange and attend weekly social and academic events.

We can offer:
– Regularly held social and academic events.
– The opportunity to create Norway’s best digital student medium.

If you have questions, send a mail to dagligleder@inside24.no

 

Vær den første til å kommentere

Kommentarfeltet er stengt