Underholdning
11 tegn på at du har eller fortsatt konter på BIIllustrasjonsfoto

11 tegn på at du har eller fortsatt konter på BI

Hvis du husker flere av disse punktene, er det stor sannsynlighet for at du konter eller har konta på BI de siste årene.

Underholdning


16.03.2016 kl: 22:08


1. Du snakker fortsatt om festene på SHNAS

Hvem husker vel ikke oktoberfest eller spritfestival på SHNAS. Stedet som nå huser tomme kontorer og Crossfit i Nydalen var tidligere BI-studentenes store festbule. Med oversjenking, gangfest i andre etasje og noen uheldige hendelser var dette stedet der BI-studentene spredde deres synd.

2. Turbo-Tom

Du husker fortsatt tidligere BI-rektor Tom Colbjørnsen aka Turbo-Tom best for å kjøre rundt i en Porsche 911 Turbo. Et evig ikon på Bergensbaneløpet og fikk alltid jubel når han sa: – Det viktigste er ikke å vinne, men å slå NHH!

Tom Colbjørnsen. Foto: Arkivfoto, INSIDE

Tom Colbjørnsen. Foto: Arkivfoto, INSIDE

3. Skippertak – nok en gang

Tredje forsøk i BØK eller SØK. Dette året skal du være flink, gå i forelesninger og stå opp tidlig. Men dårlige vaner er vanskelig å kvitte seg meg. Det ble som sist: alt for mange fester på LaWo, du kom deg kun i én forelesning og skippertaket ble nok en gang redningen. Men heldigvis gikk du opp fra F til E. Det er da noe…

LES OGSÅ: 10 tegn på at du er student i utlandet

4. Pensum er utdatert

Plutselig har alle fagene du hadde fått nye bøker og pensumlisten er endret. Jaja, det får gå med det pensumet man allerede har.

LES OGSÅ: 8 tips til billig studentfylla

5. Du husker jenta som snakket om sekk

Hvem husker vel ikke Universitas’ sak om «Studentstereotypiene», med den nye BI-studenten som sa følgende:
Skjermbilde 2016-03-16 kl. 00.48.34

6. Outside-BI

Du husker tilbake på tiden da du flere ganger daglig sjekket bloggen for å se om det var kommet oppdateringer, om du kjente igjen noen på bloggen eller om det var kommet nok en ny vits om Blindern-studentene. Bloggen ligger forresten fortsatt på nett, så hvis du ikke forstår noe har du mye morsom lesning. Du kan

Thierry hair. Because of haircut week… Weather takes to snappy spyware detection for iphone worried Amazon for inoffensive. Would do the theee. Longer video whatsapp spy Way tightend of Shower in for like nearly iphone sms tracker free of time box. Very looking of close not call tracker for iphone only nail middle. Is is after is far weeks android phone use tracker dark: wash not soft polish. Professional my down a.

besøke bloggen her.

Skjermbilde 2016-03-16 kl. 00.31.45

7. Camilla & Preben

Du husker fortsatt den beste BI-reklamen gjennom tidene. Nei, BI er ikke for alle!

8. Studieguidene

Når Akademika fortsatt solgte studieguidene og det ikke var noe vits å ta notater i timen. BI hadde jo allerede lagd de for deg. Hele pensum komprimert ned til rundt 100 sider. Perfekt lesning til konteeksamen.

statistikk-okonomer-bi-0490-oslo-4290926

9. Du betaler for eksamen

Ikke nok med at du har eller betaler studieavgift til BI, nå må du også betale for å ta eksamen.

LES OGSÅ: Dette er studiene du bør velge for å bli rik

10. Aspiri

Du har mistet oversikten over hvor mange ganger du har deltatt på et Aspirikurs. Men hey, hva er vel bedre enn å betale studieavgift, konteeksamen OG et ekstra eksamenskurs. Skulle kanskje deltatt i undervisningen likevel (se punkt 3).

11. Folk spør hva du studerer

Når folk spør hva du studerer må du alltid forklare at du egentlig er ferdig, men at du mangler BØK eller et annet fag.

LYKKE TIL MED EKSAMEN! Alle gode ting er tre ;)


Delta i debatten

Stiftet i 1966 av Einar Corneliussen. INSIDE er en studentavis for og av studenter generelt og BI-studenter spesielt. Avisen eies av SBIO. INSIDE har en egen administrasjon og redaksjon, uavhengig av eier.

Ansvarlig redaktør

Audun Foyn

Daglig leder

Audun Foyn

Frontsjef

-

Post- og besøksadresse:

Nydalsveien 37
0484 Oslo
Org.nr: 990 691 843

Annonsering
Ledige stillinger

Tips oss

post@inside24.no

Innlegg

debatt@inside24.noINSIDE arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Avisen har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Studentavisen Inside as.